Sănătate

2020-05-26, 22:45:36

Două investiţii la Spitalul Slatina, suspendate din cauza pandemiei, reluate de luni

Reabilitarea exterioară a Corpului Central al Spitalului Slatina şi reabilitarea etajului doi al Secţiei externe de Pneumoftiziologie, investiţii suspendate din cauza coronavirusului, vor fi reluate de luni.

Anunţul a fost făcut de managerul Spitalului Slatina, Cătălin Rotea, în emisiunea „De la stânga la dreapta”, difuzată marţi seara de postul local Olt Tv.

„Corpul central are două proiecte de investiţii. Unul n-a depins de noi şi nici de pandemie, cel care se află în lucru la CNI, care are finanţare asigurată de acolo – reabilitarea interioaraă – în care proiectantul a stagnat destul de mult şi acum îşi obţine avizele. Iar reabilitarea exterioară a corpului central va reîncepe în forţă de luni, de pe 1 iunie. (...) La Scorniceşti, unde avem deja reabilitat etajul trei, vom începe de luni, de pe 1 iunie, reabilitarea etajului doi, astfel încât să finalizăm clădirea. Este vorba despre Secţia externă de Pneumoftiziologie”, a declarat Rotea.

Reabiliare termică a Corpului Central al Spitalului Slatina este o investiţie în valoare de aproximativ 16 milioane lei, fondurile fiind asigurate din bugetul Consiliului Judeţean Olt.

Aceeaşi sursă de finanţare este pentru reabilitarea etajelor 2 şi 3 ale Secţiei de Pneumologie Scorniceşti, investiţia ridicându-se la aproximativ 3,25 milioane lei.

Comentarii

Redacţia

2020-05-26 22:45:36

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...