Comentariul Gazetei

2019-08-22, 12:48:33

Doamne, ce ne mai place să facem mişto!

Nici nu se deschisese bine McDonald’s în Slatina, că deja haterii au intrat în acţiune pe Facebook, reţea de socializare care a devenit locul ideal de a posta orice. Real, nereal, cu scopul de a dezinforma, de a manipula sau pur şi simplu de a ieşi în faţă, precum păduchele în frunte. Şi au început răutăţile. De la distribuirea acelei fotografii realizate în Galaţi, acolo unde nişte cetăţeni au mers cu căruţa la McDonald’s, poză care l-a amuzat teribil şi pe un ales local, însă, recunosc, n-aveam pretenţii mari de la el, până la ironiile legate de cozile create odată cu deschiderea acestui fast-food.

Şi dacă stau la coadă la McDonald’s sau la tigăi sau la Second-Hand, cu ce te afectează pe tine? De ce trebuie să fii deranjat, încât să începi să arunci cu jigniri. Crezi că dacă stau la coadă la McDonald’s sunt fomistă, fraieră, proastă sau n-am mai văzut în viaţa mea vreun burger?

E atât de simplu să râdem de alţii sau să-i considerăm sub nivelul nostru… Bun, există libertate de exprimare, dar atunci când se ajunge la ironii, dar mai ales jigniri, cred că este prea mult. Fiecare are dreptul să facă ce vrea, de ce trebuie să-i jignim? De ce trebuie să-i etichetăm? De ce trebuie să-i catalogăm drept fraieri? Atât de răi am devenit!?

P.S. Consilierul local este acelaşi care, în urmă cu ceva timp, era sigur că administraţia locală minte şi că nu va aduce McDonald’s în Slatina. Ba, mai mult, a prezentat un raspuns din partea companiei prin care i se transmitea că nici vorbă de restaurant în oraşul de pe malul Oltului. Ce să vezi, informaţiile prezentate drept breaking-news erau tot un soi de dezinformare!

Comentarii

Redacţia

2019-08-22 12:48:33

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...