Comentariul Gazetei

2019-11-18, 15:58:12

Dezbatere în România normală a lui Iohannis

Fuga de dezbatere a preşedintelui Klaus Iohannis arată cât de ipocrit poate fi şeful statului, al cărui slogan pentru realegere este „Pentru o Românie normală”. Oare, într-o Românie normală, nu este normal ca principalii candidaţi la funcţia supremă în stat să participe la o dezbatere de idei şi proiecte? Oare nu este normal ca, în cinci ani de mandat, preşedintele să acorde mai mult de un interviu presei? Nu este normal, oare, ca cetăţenii să-i vadă pe cei doi candidaţi puşi faţă în faţă şi să aleagă dintre ei în cunoştinţă de cauză.

Bineînţeles că răspunsul este „DA”. Iar fuga de dezbatere a lui Iohannis este cauzată de frică. Îi este frică pentru că electoratul o să-şi dea seama că el nu este cu nimic mai presus decât Dăncilă şi că, mai mult, nu are niciun proiect clar de ţară, altul decât acela să mai stea încă cinci ani la Cotroceni.

Iohannis are prima şansă şi doar în cele mai pesimiste scenarii ar putea pierde, însă, măcar în această săptămână ar putea să renunţe la ipocrizie şi să dea jos de pe pereţi, de pe site-uri şi Facebook panoul în care ne promite o Românie normală.
Nu, Iohannis nu ne poate da o Românie normală, iar el, deşi are nume de neamţ, e mai politruc decât orice politician român, din ultimii 30 de ani.

Comentarii

Redacţia

2019-11-18 15:58:12

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...