Eveniment

2020-10-21, 10:36:24

Detector de metale deținut ilegal, ridicat de polițiștii olteni

Un bărbat din Slatina este cercetat de poliţişti după ce scos la vânzare pe un site de specialitate un detector de metale deţinut ilegal.

Potrivit IPJ Olt, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că o persoană oferă spre vânzare pe un site de vânzări online un detector de metale.

„În urma activităților specifice desfășurate de polițiști, pe raza municipiului Slatina, a fost identificat un bărbat, de 63 ani, din municipiul Slatina, care oferea spre vânzare un detector de metale cu suma de 600 lei, fără ca acesta să dețină autorizație legală”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vânzarea sau oferirea spre vânzare a detectoarelor de metale fără autorizaţie a fost deschis de poliţişti, iar detectorul a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor.


Comentarii

Redacţia

2020-10-21 10:36:24

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...