Învăţământ

2019-10-01, 16:27:55

Deschidere de an şcolar, la Palatul Copiilor din Slatina

Anul şcolar a debutat oficial, marţi, la Palatul Copiilor „Adrian Băran” din Slatina, în prezenţa elevilor, părinţilor, profesorilor, dar şi reprezentanţilor ISJ Olt.

Printre cei prezenţi s-au numărat inspectorul şcolar general al ISJ Olt, Adrian Bărbulete, şi inspectorul general adjunct, Liviu Mitroi.

 „Ziua de 1 octombrie este una deosebită pentru activitatea extraşcolară la nivel naţional, deoarece în toate palatele şi cublurile copiilor din ţară se deschid oficial cursurile. Suntem fericiţi că avem posibilitatea să vă avem alături de noi, pe dumneavoastră, copii, pe dumneavoastră, părinţi şi bunici, alături de colegii mei minunaţi. Încercăm, prin activităţile noastre să descoperim talentul şi vocaţia copiilor dumneavoastră. Palatul Copiilor este un adevărat «laborator», unde se conturează şi se desăvârşeşte personalitatea copiilor dumneavoastră”, a declarat directorul Palatului, Iliuţă Brăileanu.

Un număr record de copii s-a înscris la cursurile Palatului din Slatina, începând cu acest an.

„Anul acesta, 2439 de elevi vor frecventa cursurile pe care Palatul Copiilor le are în oferta şcolară pentru anul 2019-2020. Sunt laboratoare cu dotări de ultimă generaţie, copiii sunt încântaţi. Consider că este un progres faptul că numărul elevilor este din ce în ce mai mare şi vedem acest lucru şi în munca pe care o depun cadrele didactice, în fiecar an, cu rezultate deosebite. Oltul a avut întotdeauna artişti deosebiţi”, a declarat Adrian Bărbulete.

Este cel de al doilea an şcolar în care Palatul Copiilor „Adrian Băran” din Slatina funcţionează în noul sediu de pe strada Alexe Marin.


Comentarii

Redacţia

2019-10-01 16:27:55

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...