Agricultură

2019-09-19, 14:40:04

Daniel Bărbulescu le promite fermierilor ghiduri mult mai accesibile: „Viitoarele ghiduri din Programul 2021-2027 vor fi mult mai suple”

Toţi fermierii îşi îndreaptă deja atenţia spre PNDR 2021-2027. Directorul Centrului Regional pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale 4 Sud-Vest Craiova, Daniel Bărbulescu, a precizat că noile ghiduri vor fi mult mai accesibile fermierilor care vor dori să acceseze fonduri europene.

Prezent la o întâlnire cu agricultorii olteni, Daniel Bărbulescu a precizat că sugestiile venite din partea fermierilor vor fi analizate şi integrate în noile ghiduri.

„În viitorul Program 2021-2027 trebuie să găsim soluţii mai suple pentru finanţare. O să înceapă constituirea grupurilor de lucru. Directorul general AFIR, Adrian Chesnoiu, oltean de-al nostru, a spus de la început, şi se va şi ţine de cuvânt, că viitoarele ghiduri vor fi mult mai simple, pentru a fi uşurată atât scrierea cererilor de finanţare, cât şi accesarea şi implementarea proiectelor. La constituirea grupurilor de lucruri pentru viitorul Program aşteptăm cât mai multe idei pe care să le transpunem în practică, pentru a uşura finanţarea”,
a spus Daniel Bărbulescu.

Acesta s-a arătat încântat de sumele mari pe care au reuşit să le acceseze fermierii din partea de sud a ţării, anul trecut.

„Pe regiunea noastă, anul financiar trecut am fost pe primul loc în ţară. Şi din acest motiv ţin se le mulţumesc colegilor mei din AFIR care au dat dovadă de seriozitate şi profesionalism. Anul acesta, suntem în focuri. Pentu că la noi anul financiar se termină pe 15 octombrie, sperăm să tragem linie şi să ne aflăm din nou în top”, a adăugat Daniel Bărbulescu.

Comentarii

Redacţia

2019-09-19 14:40:04

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...