Comentariul Gazetei

2019-07-16, 12:45:36

Dacă nu candidează Firea, Barna va fi viitorul preşedinte al României

Preşedinte USR, Dan Barna, a încurcat pastilele la congresul partidului din weekend, atunci când a încercat să facă o comparaţie între situaţia politico-socială din România şi trilogia hollywood-iană „Matrix”. Nu mai contează culorile, dar Barna le-a cerut românilor să înghită pastila care le conferă o realitate controlată de „agenţii Matrix” şi nu pe cea care i-ar elibera şi i-ar face să cunoască adevărul. Cum ar veni, Barna ţine cu agenţii, dacă înţelegeţi substratul... Mă rog!

Aşadar, Dan Barna a devenit candidat la prezidenţialele din toamnă, iar până în prezent principalul oponent al lui Klaus Iohannis. În astfel de condiţii, cu Tăriceanu candidat susţinut de ALDE şi un candidat susţinut de PSD, oricine altcineva decât Gabriela Firea, mai mult ca sigur că în turul doi va fi o bătălie între „roboţii” Barna şi Iohannis. Cu sprijinul „agenţilor Matrix”, cred că Barna ar câştiga scrutinul.

Părerea mea este că singurul om din PSD cu profil de candidat pentru funcţia de preşedinte al României este, la acest moment, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea. Totodată, Firea este singurul candidat care i-ar bloca lui Dan Barna accederea în turul doi. Iar o confruntare dintre Iohannis şi Firea ar putea avea orice deznodământ.

În mod oarecum bizar, Gabriela Firea ar putea reprezenta salvarea pentru toată stânga românească, dar şi pentru Iohannis.

Comentarii

Redacţia

2019-07-16 12:45:36

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...