Sport

2019-08-06, 13:12:10

CSM Slatina-Unirea Bascov, un nou amical pentru pregătirea Ligii a III-a

Echipa de fotbal CSM Slatina continuă amicalele verii în vederea pregătirii debutului în Liga a III-a. Miercuri, 7 august, de la ora 18.00, pe Stadionul „1 Mai”, gruparea slătineană primeşte vizita celor de la Unirea Bascov, adversară pe care slătinenii o vor întâlni în noul sezon din eşalonul al treilea.

După eliminarea din Cupa României, CSM Slatina se concentrează pe pregătirea debutului în Liga a III-a, programat pe 23 august. Până atunci, gruparea aflată sub comanda antrenorului Mihai Ianovschi mai are perfectate câteva meciuri amicale, în vederea consolidării relaţiilor de joc.

Miercuri, 7 august, de la ora 18.00, pe Stadionul „1 Mai”, CSM Slatina primeşte vizita echipei Unirea Bascov, pregătită de Adrian Dulcea. Cele două formaţii s-au mai întâlnit stagiunea trecută în cadrul unor meciuri de pregătire, iar în noul sezon al Ligii a III-a se vor confrunta şi în partidele oficiale.

Pe lângă amicalul cu Unirea Bascov, CSM Slatina va mai întâlni, până la primul meci oficial în Liga a III-a, FCM Alexandria, pe data de 10 august, şi CSU Craiova II, pe 17 august. 


Comentarii

Redacţia

2019-08-06 13:12:10

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...