Sport

2019-11-08, 10:48:16

CSM Slatina susţine, pe teren propriu, cu HC Zalău, ultimul meci din 2019. Confruntarea se joacă miercuri, 13 noiembrie, de la ora 11.00

Handbalistele slătinene susţin, săptămâna viitoare, ultima reprezentaţie din acest an. HC Zalău, echipă pregătită de fostul selecţioner Gheorghe Tadici, este adversara grupării slătinene într-o partidă din cadrul rundei a XI-a. Meciul se va disputa miercuri, 13 noiembrie, de la ora 11.00. Biletele se vor vinde în ziua meciului, cu începere de la ora 10.00, în faţa sălii LPS Slatina.

După înfrângerea înregistrată cu SCM Craiova, echipa de handbal CSM Slatina revine în faţa propriilor suporteri cu un alt meci dificil. HC Zalău, aflată pe locul nouă în clasamentul Ligii Naţionale, este adversara grupării pregătite de Victorina Bora în runda actuală. Va fi ultima reprezentaţie din acest an, urmând ca meciurile rămase de disputat din tur să se reia la începutul lunii ianuarie.

CSM Slatina-HC Zalău se va juca miercuri, 13 noiembrie, de la ora 11.00, în sala LPS Slatina. Biletele se vor pune în vânzare în ziua jocului, cu începere de la ora 10.00, în faţa sălii de sport. Preţul unui bilet este 5 lei.

După acest meci, CSM Slatina va reveni în campionat tot cu un joc acasă, restanţa cu CSM Bucureşti fiind programată pe data de 4 ianuarie 2020.

Comentarii

Redacţia

2019-11-08 10:48:16

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...