Sport

2019-08-16, 20:33:11

CSM Slatina, remiză cu Universitatea Craiova II, în ultimul amical înaintea debutului în Liga a III-a

Echipa de fotbal CSM Slatina a remizat, scor 1-1, în ultimul test al verii susținut în compania satelitului echipei Universitatea Craiova. Gruparea slătineană a condus până în minutul 87 prin golul marcat în prima repriză de Alexandru Capătă, însă oaspeții au reușit egalarea, jocul încheindu-se astfel nedecis.

Slătinenii au deschis scorul prin atacantul Alexandru Capătă, în minutul 30, care a reluat în poartă o lovitură liberă executată în careu de căpitanul de echipă Vasile Gheorghe.

Grigore Ceapă a ratat o ocazie enormă,  în minutul 78, de a majora scorul. Singur cu portarul, acesta a reluat direct în goalkeeper-ul formației oaspete, din 6 metri. Universitatea Craiova II a reușit egalarea cu puțin timp înainte de fluierul de final, prin Ovidiu Popescu, care a profitat de greșeala portarului Nicușor Grecu, care a scăpat balonul după o centrare din flanc. S-a terminat 1-1, jocul de pregătire reprezentând un ultim test pentru ambele formații.

Antrenorul grupării slătinene, Mihai Ianvoschi, a efectuat numeroase schimbări în actul secund, rulând astfel întreg lotul.

CSM Slatina, nou-promovată în Liga a III-a, va susuține primul meci oficial peste o săptămână, pe teren propriu, în compania celor de la Sporting Roșiori.

CSM Slatina: Grecu, Militaru, Scheau, Cotigă, Dan Popescu, Vasile Gheorghe, Dorin Toma, David Oprescu, Daniel Turlea, Cosmin Căpățînă, Capătă. Au mai intrat: Necșulescu, Manea, Toma Bodri, Radu Constantin, Ceapă, Grigore, Luca Bodri, Ovidiu Popescu, Panait, Cristi Preda.

Comentarii

Redacţia

2019-08-16 20:33:11

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...