Sport

2019-12-13, 14:25:19

CSM Slatina, remiză cu SCM Gloria Buzău în primul amical al iernii, la turneul „Cupa Slatinei”. Handbalistele slătinene au fost egalate în ultimele cinci secunde

Echipa de handbal CSM Slatina a încheiat la egalitate, scor 27-27, primul amical din cadrul turneului de pregătire ce se desfăşoară, în aceste zile, în sala LPS Slatina. Jucătoarele pregătite de Victorina Bora au condus tot timpul pe tabelă, însă au scăpat victoria în ultimele 5 secunde ale meciului, când, după un time-out, oaspetele au reuşit să pună în practică schema de joc, punctând pe tabelă cu pivotul în ultima secundă. Cea mai bună marcatoare în tabăra echipei slătinene a fost coordonatorul de joc Luciana Popescu, cu şapte goluri.

Echipa de handbal CSM Slatina a condus, chiar şi la patru goluri, în primul amical al zilei de la turneul de pregătire ce se desfăşoară în Sala LPS, însă a încheiat confruntarea cu Gloria Buzău cu o remiză, scor 27-27. Victorina Bora a rulat întreg lotul aflat la dispoziţie, însă mai multe minute au prins jucătoarele care au evoluat mai puţin în meciurile oficiale.

Cea mai bună marcatoare în tabăra grupării slătinene a fost Luciana Marin, cu şapte goluri marcate, ea fiind şi jucătoarea desemnată să execute loviturile de la şapte metri.

În celălalt meci al dimineţii, HC Zalău s-a impus, scor 27-23, contra celor de la SCM Craiova.

După-amiază, de la ora 17.00, se va disputa jocul HC Zalău - Gloria Buzău, urmând ca, de la ora 19.00, CSM Slatina să întâlnească SCM Craiova.

Marcatoarele din meciul cu Gloria Buzău: Cîrligeanu (două goluri), Fulgoi (două goluri), Sonia Vasiliu (trei goluri), Alexandra Andrei (patru goluri), Oana Chitacu (cinci goluri), Luciana Popescu (şapte goluri), Clara Vădineanu (un gol), Hermina Stoicănescu (două goluri).

Comentarii

Redacţia

2019-12-13 14:25:19

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...