Sport

2021-10-07, 11:15:41

CSM Slatina primeşte vizita liderului seriei, Viitorul Dăeşti. Derby-ul se dispută vineri, de la ora 15.00

Echipa de fotbal CSM Slatina primeşte vineri, 8 octombrie, de la ora 15.00, vizita liderului seriei Ligii a III-a, Viitorul Dăeşti, într-o partidă programată pe Stadionul „1 Mai”. Despărţite de doar două puncte, meciul se anunţă aprig disputat. Jocul va putea fi urmărit şi pe canalul de YouTube al grupării slătinene.

Despărţite de două puncte în clasament, CSM Slatina şi Viitorul Dăeşti luptă pentru punctele puse în joc vineri, 8 octombrie, de la ora 15.00, pe Stadionul „1 Mai”. Este derby-ul seriei, având în vedere faptul că cele două formaţii sunt privite drept echipele ce au prima şansă în accederea la barajul de promovare în Liga a II-a.

Accesul pe stadion este permis persoanelor care au certificat verde Covid-19, în limita a 50% din capacitatea incintei sportive. 

Meciul va putea fi urmărit şi pe canalul de YouTube al echipei CSM Slatina. 

Programul etapei a VII-a

Universitatea Craiova 2   -  CS Sporting Roşiori 2008

CSM Slatina   -  CS Viitorul Dăeşti

CSM Alexandria   -  ACSO Filiaş

ACS Flacăra Horezu   -  ACS Vediţa Coloneşti M.S.

ACS Minerul Costeşti   -  CSO Petrolul Potcoava


Comentarii

Redacţia

2021-10-07 11:15:41

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...