Sport

2021-04-29, 16:37:06

CSM Slatina pierde, scor 29-33, meciul disputat, în cadrul etapei a III-a a returului, contra celor de la Baia Mare

Echipa de handbal CSM Slatina a pierdut, scor 29-33, meciul din cadrul etapei a III-a a returului Ligii Naţionale, disputat ăn Sala Polivalentă din Bistriţa, contra celor de la CS Minaur Baia Mare. Cea mai bună marcatoare a echipei slătinene a fost Lorena Ostase, cu 9 goluri reuşite.

CSM Slatina nu a reuşit să obţină puncte nici în cel de-al treilea meci oficial al returului în cadrul turneului ce se desfăşoară la Bistriţa. După partidele pierdute cu Rapid Bucureşti şi SCM Râmnicu Vâlcea, handbalistele pregătite de Victorina Bora au cedat, scor 29-33, şi în meciul cu CS Minaur Baia Mare.

Cea mai bună marcatoare a echipei slătinene a fost pivotul Lorena Ostase, care a marcat nouă dintre golurile din tabăra grupării slătinene. 

CSM Slatina va evolua şi în sâmbăta Paştelui când va întâlni, de la ora 13.30, Gloria Bistriţa, în cadrul unei alte partide extrem de dificile. 

Marcatoare: Ostase – 9 goluri, Tamaş, Drăghici câte două goluri, Chitacu – 3 goluri, Stoicănescu, Luciana Popescu câte patru goluri, Ivan şi Vădineanu câte un gol. 


Comentarii

Redacţia

2021-04-29 16:37:06

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...