Sport

2021-10-14, 10:25:40

CSM Slatina întâlneşte, în deplasare, Vediţa Coloneşti, în cadrul unui derby local

Lider al seriei, după meciul cu Viitorul Dăeşti, echipa de fotbal CSM Slatina va întâlni, în runda actuală, în deplasare, Vediţa Coloneşti, în cadrul unei partide ce poate fi catalogată drept un derby local. Meciul se va disputa vineri, 15 octombrie, de la ora 15.00, pe Stadionul „Mircea Stan” şi va putea fi urmărit în direct, pe canalul de YouTube al grupării slătinene.

Echipa de fotbal CSM Slatina îşi continuă parcursul în Liga a III-a cu un meci, în deplasare, în compania unei alte reprezentante a judeţului Olt în eşalonul al treilea, Vediţa Coloneşti. Meciul se anunţă aprig disputat, partida putând fi catalogată drept un derby local. 

Antrenorul grupării slătinene, Ovidiu Burcă, a declarat, după victoria cu Viitorul Dăeşti, că se aşteaptă la un meci dificil pe terenul formaţiei din Coloneşti.

Este un meci în care condiţiile de joc vor fi cu totul şi cu totul altele, întâlnim iar un teren mic, pe alocuri denivelat, o echipă foarte agresivă şi va trebui să fim foarte pregătiţi şi concentraţi în acest meci”, a spus Burcă, imediat după jocul din runda precedentă cu Viitorul Dăeşti.

Vediţa Coloneşti-CSM Slatina se va disputa vineri, 15 octombrie, cu începere de la ora 15.00, pe Stadionul „Mircea Stan”. Meciul va putea fi urmărit în direct, pe canalul de YouTube al grupării slătinene. 
 


Comentarii

Redacţia

2021-10-14 10:25:40

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...