Sport

2021-04-29, 15:17:00

CSM Slatina încheie sezonul Ligii a II-a pe terenul celor de la Fotbal Comuna Recea

Echipa de fotbal CSM Slatina încheie sezonul Ligii a II-a, în deplasare, pe terenul celor de la ACS Fotbal Comuna Recea, formaţie care se află pe locul ce duce la barajul de menţinere în eşalonul secund fotbalistic. Meciul se va disputa vineri, 30 aprilie, cu începere de la ora 11.00.

Echipa de fotbal CSM Slatina întâlneşte, în cadrul ultimei partide din play-out-ului Ligii a II-a, în deplasare, Fotbal Comuna Recea, formaţie ce se află pe loc ce duce la barajul de menţinere.

Gruparea slătineană este retrogradată matematic, iar cel mai probabil va aborda jocul cu cei mai tineri dintre componenţii echipei, în perspectiva noului sezon fotbalistic.

Meciul cu ACS Fotbal Comuna Recea se va disputa în Vinerea Mare, de la ora 11.00, şi va putea fi urmărit pe canalul de YouTube al grupării slătinene. 


Comentarii

Redacţia

2021-04-29 15:17:00

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...