Sport

2019-11-01, 16:20:51

CSM Slatina încheie cu o remiză, scor 3-3, meciul cu satelitul grupării FC Voluntari

CSM Slatina a obţinut un punct pe terenul satelitului grupării FC Voluntari, la capătul unui meci cu răsturnări spectaculoase. Gruparea slătineană a condus pe tabelă, a fost condusă şi a reuşit in extremis să egaleze, scor 3-3. Cu acest punct, slătinenii rămân la egalitate de puncte cu Progresul Spartac, care, de asemenea, a remizat pe terenul celor de la Flacăra Moreni.

Slătinenii au deschis scorul în meciul din deplasare cu FC Voluntari II, prin Dorin Toma (min. 21). Gazdele au egalat repede cu un şut deviat, din colţul careului (min. 30), pentru ca la cabine să se intre la egalitate, deşi slătinenii au mai avut o bară prin Vasile Gheorghe, în debutul partidei, dar şi o ocazie mare înainte de intrarea la vestiare, irosită de Cosmin Căpăţînă.

Actul secund a început cum nu se poate mai prost pentru slătineni. Atacantul Marian Vlada a trimis în propria poartă, în urma unei faze fixe (min. 51), pentru ca tot el să-şi răscumpere greşeala în minutul 55, când a egalat, scor 2-2, cu o lovitură de cap. „Vârful” grupării slătinene a comis un henţ în minutul 60, iar gazdele au marcat din penalty, prin Vasile Mihai, pentru 3-2.

Goalkeeper-ul grupării slătinene, Nicuşor Grecu, i-a ţinut pe slătineni în joc prin apărarea unei lovituri de la unsprezece metri, în faţa aceluiaşi Mihai Vasile (min. 65). Până la urmă, slătinenii au reuşit să egaleze în minutul 89, prin fundaşul central George Cotigă, care a punctat decisiv cu o reluare de cap, restabilind egalitatea, scor 3-3.

Slătinenii nu au reuşit să profite de remiza de la Moreni, scor 2-2, practic încurcându-se singuri, însă rămân pe locul al doilea, la egalitate de puncte cu Progresul Spartac, care rămâne lider la golaveraj.

Comentarii

Redacţia

2019-11-01 16:20:51

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...