Sport

2021-09-21, 10:10:41

CSM Slatina-Dunărea Călăraşi, duel în 16-imile Cupei României

Ajunsă în 16-imile de finală ale Cupei României, CSM Slatina luptă pentru accederea în optimi, pe teren propriu, contra formaţiei de nivel superior, Dunărea Călăraşi. Meciul se va disputa miercuri, 22 sepetmbrie, de la ora 16.30, pe Stadionul „1 Mai”. Meciul va putea fi urmărit şi pe canalul de YouTube al grupării slătinene.

CSM Slatina întâlneşte, pe teren propriu, în 16-imile de finală ale Cupei României, formaţia din Liga a II-a, Dunărea Călăraşi. Meciul se va disputa miercuri, 22 septembrie, de la ora 16.30, pe Stadionul „1 Mai”. Jocul este eliminatoriu, prin urmare, dacă după cele 90 de minute de joc scorul este egal, se vor disputa două reprize a câte 15 minute. În situaţia în care egalitatea se menţine, echipa care va ajunge în optimile de finală se va decide în urma loviturilor de departajare. 

Intrarea pe stadion va fi permisă doar pentru:

- persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare.

- persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV- 2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 24 de ore.

- persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2, în condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului tineretului și sportului și al ministrului sănătății.

- minorii sunt exceptaţi de la prezentarea dovezilor medicale necesare participării în calitate de spectatori la evenimentul sportiv.

La prezentarea unuia dintre aceste documente, persoanele au obligativitatea de a avea asupra lor şi actul de identitate.

Participarea spectatorilor se face în limita a 50% din capacitatea stadionului, ca urmare a ratei de incidenţă. Purtarea măștii de protecție  este obligatorie pe toată durata participării la evenimentul sportiv.

În tribune, pe fiecare rând, un scaun ocupat trebuie să fie urmat de altul liber. Spectatorii vor avea obligația de a nu părăsi locul alocat, în caz contrar fiind invitați să părăsească incinta.

Accesul în incintă nu va fi permis persoanelor care prezintă febră, tuse, dureri în gât, dificultate în respirație. Persoanelor care prezintă unul sau mai multe dintre aceste simptome li se va recomandă să contacteze medicul de familie.

Participanţii sunt rugaţi să se prezinte la stadion din timp, pentru evitarea aglomeraţiei legate de verificarea documentelor mai sus menţionate.

Comentarii

Redacţia

2021-09-21 10:10:41

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...