Sport

2019-04-24, 10:34:15

CSM Slatina-Dunărea Brăila, meci capital în lupta pentru salvarea directă, va fi televizat pe TVR HD

După meciul extrem de important susţinut în Joia Mare, pe terenul celor de la CSM Galaţi, CSM Slatina va disputa jocul capital în lupta pentru salvarea directă, în compania formaţiei Dunărea Brăila, pregătită de Aurelian Roşca. Cum miza partidei este uriaşă, confruntarea va fi transmisă în direct pe TVR HD. Duelul se va disputa duminica, pe 5 mai, cu începere de la ora 11.00, în sala LPS Slatina.

CSM Slatina continuă lupta pentru salvarea directă cu două meciuri capitale. Joi, 25 aprilie, echipa pregătită de Victorina Bora întâlneşte, în deplasare, CSM Galaţi, formaţie care nu mai are nimic de pierdut, având în vedere faptul că este ca şi retrogradată. Prin urmare, misiunea slătinencelor va fi extrem de dificilă în a obţine cele trei puncte, extrem de importante în lupta pentru evitarea barajului.

După acest joc, urmează un duel care poate fi catalogat capital. Dunărea Brăila, formaţie care luptă, de asemenea, pentru salvarea directă va fi adversara grupării slătinene în cadrul unei partide care poate decide echipa ce va ajunge la barajul de salvare. CSM Slatina a învins la două goluri în meciul tur, scor 19-21, iar returul se anunţă aprig disputat. Mai mult, având în vedere miza partidei, jocul va fi transmis la televizor, pe TVR HD.

CSM Slatina-Dunărea Brăila se va disputa pe 5 mai, cu începere de la ora 11.00, în sala LPS. Va fi ultima reprezentaţie a slătinencelor, pe teren propriu, din acest sezon, având în vedere că mai urmează jocul din deplasare cu SCM Râmnicu Vâlcea, iar în ultima etapă CSM Slatina stă ca urmare a retragerii celor de la CSM Roman.

Comentarii

Redacţia

2019-04-24 10:34:15

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...