Sport

2019-04-12, 14:26:52

CSM Slatina continuă, în deplasare, lupta pentru barajul de promovare în Liga a III-a

Echipa de fotbal CSM Slatina continuă drumul spre barajul de promovare în Liga a III-a cu o deplasare. Voinţa Băbiciu, formaţie aflată în prima parte a clasamentului, este adversara grupării pregătite de Bobi Verdeş în runda actuală. Meciul se va disputa duminică, 14 aprilie, cu începere de la ora 11.00.

Liderul la zi, CSM Slatina, continuă meciurile pentru accederea la baraj, implicit promovarea în Liga a III-a, pe terenul celor de la Voinţa Băbiciu.

Gruparea slătineană este neînvinsă, iar un eventual succes înregistrat în acest weekend ar echivala cu cea de-a 24-a victorie consecutivă. Practic, slătinenii numără jocurile până la barajul ce se va disputa în iunie, în compania campioanei judeţului Dâmboviţa.

Meciul se va disputa duminică, 14 aprilie, cu începere de la ora 11.00. Voinţa Băbiciu se află pe locul patru în clasamentul Ligii a IV-a, însă a fost eliminată surprinzător din Cupa României, faza judeţeană, de o echipă din Liga a V-a.


Comentarii

Redacţia

2019-04-12 14:26:52

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...