Sport

2021-06-15, 14:23:44

CSM Slatina a transferat-o pe Cristina Creţu, o extremă de la Activ Ploieşti

Echipa de handbal CSM Slatina a realizat un nou transfer. Oficialii grupării slătinene au transferat-o pe extrema stângă Cristina Creţu, de la Activ Ploieşti, formaţie ce a retrogradat în Divizia A.

Echipa de handbal CSM Slatina continuă seria achiziţiilor verii. Cea de-a patra jucătoare nou-venită în tabăra echipei slătinene este o extremă stânga de la Activ Ploieşti. Cristina Creţu are 23 de ani, iar în trecut a mai evoluat pentru Corona Braşov.

Cristina Crețu a semnat cu CSM Slatina. Extrema stângă, in vârstă de 23 ani, a fost transferată de la Activ Ploiești, iar in Liga Națională a mai jucat pentru Corona Brașov. Bun venit, Cristina”, este mesajul oficialilor echipei de handbal, potrivit paginii de Facebook. 

CSM Slatina le-a mai transferat, în această perioadă, pe centrul de 18 ani, de la U.Cluj, Rebeca Necula,interul stânga, Elena Livrinikj, de la Gloria Buzău, Andreea Coman, o junioară de 17 ani de la Chimia Râmnicu Vâlcea şi Cristina Creţu. 


Comentarii

Redacţia

2021-06-15 14:23:44

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...