Sport

2020-05-27, 09:20:48

CSM Slatina a pregătit dosarul necesar evaluării pentru Liga a II-a

Oficialii grupării CSM Slatina au pregătit dosarul pentru certificarea la Liga a II-a. 29 mai este data de depunere a documentelor de licenţiere, criteriile care trebuie îndeplinite fiind cele legate de infrastructură, personal, administraţie, juridice şi financiare. CSM Slatina se află în lupta pentru promovare cu Progresul Spartac, barajul ce se va disputa în dublă manşă, tur-retur, urmând să aibă loc în această vară.

Echipele din Liga a II-a, cât şi cele din Liga a III-a, cu şanse reale de promovare, au obligativitatea de a depune dosarul de licenţiere. CSM Slatina este programată vineri să depună documentaţia care vizează criteriile minime sportive, de infrastructură, de personal şi administraţie, juridice şi financiare care trebuie îndeplinite de un club pentru a putea participa la Campionatul Naţional Liga a II-a. 

CSM Slatina va susţine, în această vară, barajul de promovare în Liga a II-a contra celor de la Progresul Spartac, cele două formaţii aflându-se la egalitate de puncte. Se va juca tur-retur, însă, deocamdată, nu s-au stabilit datele de disputare a dublei manşe.

Oficialii clubului CSM Slatina au depus, săptămâna trecută, şi dosarul de înscriere în procesul de evaluare a academiei de copii şi juniori. 


Comentarii

Redacţia

2020-05-27 09:20:48

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...