Sport

2018-02-22, 19:46:43

CSM Slatina a oferit o replică bună cu SCM Craiova, insă nu a evitat înfrângerea

Echipa de handbal CSM Slatina a pierdut previzibil confruntarea cu SCM Craiova, formație care luptă pentru titlul de vicecampioană a țării, însă a oferit o replică destul de bună, partida încheindu-se cu un scor rezonabil, 28-31. Cea mai bună marcatoare a echipei slătinene a fost interul Alexandra Gogoriță, care a înscris 11 goluri în poarta fostei sale echipe.

CSM Slatina a suferit o înfrângere oarecum previzibilă în jocul de pe teren propriu cu SCM Craiova, scor 28-31, la capătul unei confruntări în care formația din Bănie a forțat până în momentul în care a fost sigură de victorie.

Gruparea pregătită de Victorina Bora a oferit, totuși, o replică destul de bună, chiar dacă tehnicianul echipei din Bănie, Bogdan Burcea, a aliniat formula standard, cu cele trei componente ale echipei naționale, Cristina Zamfir Florianu, Yulia Dumanska și Valentina Elisei, în teren.

Slătinencele au condus doar în debutul întâlnirii, SCM Craiova preluând destul de repede conducerea pe tabela de marcaj. Cea mai mare diferență între cele două formații a fost de șapte goluri, 17-24, înregistrată în minutul 40. 

Cea mai bună marcatoare a echipei slătinene a fost Alexandra Gogoriță, care a înscris 11 goluri, în timp ce de la SCM Craiova golghetera Ligii Naționale, slătineanca Cristina Zamfir, care a marcat opt goluri, deși acuza dureri la brațul drept. De altfel, Zamfir a fost menajată în ultimul sfert de oră.

CSM Slatina va continua meciurile grele, cu o deplasare dificilă pe terenul celor de la CSM Bistrița, duminică de la ora 13.00.

Pe ultimul loc în Liga Națională, CSM Slatina își pune mari speranțe în obținerea unor puncte salvatoare în meciurile care au mai rămas de disputat. Lupta în subsolul clasamentului este extrem de încinsă,fiind angrenate cinci echipe, despărțite de doar câteva puncte.


Comentarii

Redacţia

2018-02-22 19:46:43

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...