Învăţământ

2019-04-01, 15:10:39

Corpul central al Liceului „P.S. Aurelian” din Slatina, consolidat cu fonduri europene

Liceul Tehnologic „Petre S. Aurelian” din Slatina va fi reabilitate de primărie prin intermediul unui proiect finanţat prin Programul Operaţional Regional (POR) 2014-2020. Proiectul vizează, în primul rând, lucrări de consolidare a corpului central al unităţii de învăţământ.

Valoarea totală a proiectului „Reabilitare Liceul Tehnologic P.S.Aurelian Municipiul Slatina, județul Olt” este de 6.889.499,37 lei, TVA inclusă, potrivit unuei hotărâri aprobate, săptămâna trecută, de consiliul local.

„Am fost informați că s-a finalizat procesul de verificare și că se demarează etapa precontractuală. Pentru continuarea procesului de evaluare s-a solicitat încărcarea în MySMIS, modul contractare, a anexelor obligatorii la contractare prevăzute de Ghidul general și Ghidul Specific printre care și Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Slatina de aprobare a proiectului și a cheltuielilor legate de proiect în conformitate cu ultima formă a bugetului rezultat în urma etapei de evaluare și selecție”, se arată în hotărârea citată.

Implementarea proiectului vizează lucrări de consolidare a corpului central al unităţii de învăţământ.

„Se doreşte reabilitarea structurală şi termică a imobilului, precum şi schimbarea finisajelor interioare, exterioare, dar şi schimbarea instalaţiilor electrice, termice şi sanitare. Prin realizarea investiţiei, se asigură îmbunătăţirea condiţiilor de viaţă, a gradului de confort al populaţiei tinere aflate în perioada de educare. În plus, intervenţiile propuse prin proiect asigură aducerea unităţii de şcolarizare la standarde normale de funcţionare”, mai arată documentul citat.

Comentarii

Redacţia

2019-04-01 15:10:39

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...