Politică

2019-12-13, 14:33:51

Candidatul PNL pentru Primăria Caracal va fi stabilit în urma unui sondaj. În comunele judeţului, nominalizările vor fi făcute până la 1 martie 2020

Liberalii olteni stabilesc, în această perioadă, candidaţii pe care îi vor arunca în cursa pentru câştigarea primăriilor din judeţ. Dacă pentru oraşe se cunosc candidaţii PNL, sigura excepţie fiind la Caracal, pentru mediul rural aceştia încă mai sunt căutaţi.

Liberalii nu au oameni de notorietate pe care să-i arunce în cursa pentru alegerile locale de anul viitor. Liderul liberalilor olteni, Liviu Voiculescu, a precizat că îşi doreşte ca până la 1 martie 2020 să aibă stabiliţi toţi candidaţii pentru primăriile din comune.

„Filiala Olt a PNL este în plin proces de stabilire a candidaţilor pentru alegerile locale din 2020. Avem stabilit şi un calendar, până la 25 februarie 2020 vom avea candidaţii pentru toate localităţile din mediul urban, oraşele şi cele două municipii. În mare parte îi avem stabiliţi. Pentru localităţile din mediul rural, termenul pentru stabilirea candidaţilor este 1 martie 2020. Cert este că, în toate localităţile din Olt, până la 1 martie, noi vom avea stabiliţi candidaţii pentru funcţia de primar. Le-am comunicat acest lucru şi colegilor mei, în şedinţa Biroul Politic Judeţean, din această săptămână”, a spus Voiculescu.

Pentru oraşe, liberalii au stabilit să intre în cursă cu următorii candidaţi: Scorniceşti - viceprimarul Daniel Tudor, Drăgăneşti-Olt - Marian Tudorică, Potcoava - Florin Oprea, Balş - Mădălin Teodosescu, Corabia - George Ciucu.

Liberalii au anunţat că pentru Primăria Caracal nu au încă un candidat, acesta urmând a fi stabilit după un sondaj de opinie.

Comentarii

Redacţia

2019-12-13 14:33:51

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...