Comentariul Gazetei

2019-08-05, 15:42:57

Candidatul PNL la Primăria Slatina, mutare în plic de la Bucureşti

Aseară am dat like paginii „Ionuţ Comănescu”, după ce liderul liberal mi-a trimis o astfel de invitaţie pe Facebook. Şi-a făcut pagină pentru că vrea să fie primar, dar nici măcar candidat nu va apuca să fie. Nu vreau să-l supăr pe el sau pe alţi susţinători ai PNL, când scriu asta, dar pe măsură ce ne apropiem de anul de graţie 2020, e tot mai clar că numele candidatului partidului pentru Primăria Slatina nu va fi nici Gabi Buliteanu şi nici Ionuţ Comănescu.

Eu oricum plecasem de la această premisă, încă de când am relatat despre candidaturile celor doi, în competiţia internă. Le mai nimeresc şi eu, dar aici vorbim de lucruri care se puteau simţi şi vedea de la distanţă.

Aşadar, suntem în august 2019, şi PNL Olt încă n-a făcut anunţul cu privire la numele candidatului pentru Primăria Slatina. Prima dată, ni s-a spus că în primăvară vom afla, după un sondaj, apoi că după europarlamentare, tot după o măsurare sociologică, însă acum cred că ni se va spune că după prezidenţiale. N-am mai întrebat.

Oricum, să stăm liniştiţi cu toţii, chiar şi Gabi şi Ionuţ. Candidatul e slătinean care trăieşte pe la Bucureşti, are legături strânse cu doi foşti primari ai Slatinei, huiduiţi atunci şi acum, se dă specialist în comunicare pe la televizor, iar de ceva vreme vine şi-şi bea cafeaua în oraşul natal şi pune poze pe Facebook.

Mutarea e trimisă în plic prin Ludovic Orban, de la cine controlează partidul în prezent, şi arată cât de îngenuncheată este organizaţia judeţeană a PNL Olt, dacă nu reuşeşte să-şi impună un candidat propriu, fie el şi preşedintele fililialei sau secretarul.

Nu ştiu ce cred liberalii, dar „fanarioţii” n-au fost văzuţi cu ochi buni de poporul român, nici dacă aveau o cincime „os” românesc.

Comentarii

Redacţia

2019-08-05 15:42:57

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...