Administraţie

2021-10-11, 16:12:24

Când se deschide hypermarketul construit de Kaufland la Caracal

În luna martie a anului viitor va fi inaugurat noul supermarket Kaufland care se construieşte în municipiul Caracal.Kaufland Caracal se deschide în martie 2022. O parte din locurile de parcare, folosite de oamenii din zonă

 Primarul municipiului, Ion Doldurea, a declarat că de la 1 noiembrie încep lucrările propriu-zise. O parte din locurile de parcare vor putea fi folosite şi de oamenii din zonă.
 
„A obţinut certificatul de urbanism. De la 1 noiembrie lucrează, iar punerea în funcţiune este programată pentru martie. Este în zona de sud a oraşului. Zona va fi modificată, am negociat cu ei să folosim 100 de locuri din parcare pentru cetăţenii din cartierul HCC. Vor face şi un sens giratoriu”, a afirmat edilul.

Hypermarketul Kaufland, alături de o galerie comercială, se construieşte în zona străzii Dragoș Vodă, pe o suprafață de aproximativ 34.400 metri pătraţi.

Hipermarketul, construit pe un regim de înălțime parter, fără etaj, va beneficia de un container Bufet „IMBISS” și cort-spațiu de servire fast-food.

 Pentru construcțiile comerciale, conform P.U.G. Caracal, se va asigura câte 1 loc de parcare la 40 mp suprafață comercială.

 Kaufland mai are trei magazine în județul Olt, două la Slatina (ambele cu galerii comerciale) și unul la Balș, inaugurat anul trecut.

 

 


Comentarii

Redacţia

2021-10-11 16:12:24

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...