Sport

2018-02-23, 13:54:29

Bogdan Burcea: „Am ştiut că întâlnim o echipă pe care dacă o laşi să joace, poate câştiga”

Antrenorul grupării SCM Craiova, Bogdan Burcea, a tratat extrem de serios jocul cu CSM Slatina, formaţie ce are un obiectiv diametral opus. Tehnicianul a apelat la cele mai bune jucătoare, deşi se confruntau cu ceva probleme, pentru a-şi asigura victoria, implicit rămânerea pe locul secund în Liga Naţională.

Victoriile cu CSM Roman şi Corona Braşov, obţinute de CSM Slatina, au pus SCM Craiova în gardă, tehnicianul formaţiei din Bănie folosind cele mai bune jucătoare, chiar dacă acuzau probleme medicale, până în momentul în care a fost sigur de victorie. Antrenorul Bogdan Burcea a declarat, după succesul obţinut la Slatina, că se aştepta la un joc greu, iar în aceste condiţii a fost nevoit să deplaseze tot lotul.

„Cristina nu este singura jucătoare accidentată din lot, din păcate, avem foarte multe probleme de sănătate. Am venit pregătiţi, pentru că ştiam că vom întâlni o echipă care a înregistrat nişte rezultate deosebite în ultima perioadă, am ştiut că este o echipă pe care dacă o laşi să joace, poate câştiga. Noi ne-am dorit foarte mult punctele, mă bucur că toată lumea a ieşit sănătoasă de pe teren. Sper să ne reîntâlnim cu Slatina, sezonul viitor, în Liga Naţională”, a declarat Bogdan Burcea, după confruntarea cu CSM Slatina, câştigată cu 28-31.

Antrenorul formaţiei din Bănie se aşteaptă la o luptă aprigă pentru titlul de vicecampioană a ţării, chiar dacă, cu victoria de la Slatina, echipa s-a distanţat la trei puncte de HCM Râmnicu Vâlcea.

„Nu ne-am permis să ne axăm şi pe Cupa României, am avut ca obiective calificarea în grupele EHF şi situarea pe poziţia a doua a Ligii Naţionale. Primul l-am îndeplinit cu brio, al doilea, va fi o luptă acerbă, sunt convins, între patru, cinci echipe, până la final de campionat. Sper să fim noi echipa care va greşi mai puţin, să obţinem medalia de argint”, a mai spus antrenorul Bogdan Burcea, care a sacrificat Cupa României, având în vedere programul extrem de încărcat al echipei.

Pentru CSM Slatina, jocul de joi a reprezentat a patra întâlnire cu SCM Craiova, de la promovarea în Liga Naţională, din păcate toate pierdute.

Comentarii

Redacţia

2018-02-23 13:54:29

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...