Eveniment

2021-10-21, 13:15:28

Bărbat din Caracal, fără certificat verde pe stradă, în timpul carantinei de noapte. Reacţia poliţiştilor

Un bărbat din Caracal, care nu are certificat verde, a fost depistat de poliţişti pe stradă, în timpul carantinei de noapte, şi s-a ales cu o sancţiune. Amenzi au primit şi alte două persoane care nu purtau mască la piaţă şi într-un magazin alimentar.

Bărbatul din Caracal se afla pe stradă, după ora 22.00, şi n-a putut să prezinte certificatul verde. El a fost amendat.

„La data de 19 octombrie a.c., un bărbat a fost depistat de polițiști, în timp ce se afla pe o stradă din municipiul Caracal, în intervalul orar 20.00-05.00, fără a avea certificat verde COVID-19 sau declarația pe propria răspundere prin care să prezinte motivul întemeiat privind prezența sa în afara domiciliului. Acesta a fost sancționat contravențional, fiindu-i pus în vedere să respecte normele de protecție sanitară, în conformitate cu actele normative în vigoare”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Ionuţ Vasiloaica.

Totodată, marţi, un bărbat a fost depistat de polițiști, fără a purta masca de protecție, în timp ce se afla într-o zonă aglomerată, respectiv Piața Zahana Slatina. Şi el a fost amendat.

În aceeaşi zi, un bărbat a fost depistat de polițiști, în timp ce se afla în incinta unui magazin alimentar din orașul Potcoava, fără a purta masca de protecție.

În ultimele trei zile, poliţiştii au aplicat 258 de sancţiuni contravenţionale la Legea nr. 55/2020, în valoare totală de 19.000 de lei, dintre care 251 de sancțiuni pentru nerespectarea măsurilor de protecţie individuală, în valoare de 19.000 de lei și şapte sancțiuni, cu avertisment, pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație.

Comentarii

Redacţia

2021-10-21 13:15:28

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...