Eveniment

2019-03-25, 14:50:19

Băiatul din Gorj, dispărut de patru zile, găsit de poliţişti în Gara Caracal

Băiatul în vârstă de 15 ani, din localitatea gorjeană Fărcăşeşti, plecat de acasă joi seara după o ceartă cu părinții, a fost găsit luni în gara din Caracal. Poliţiştii i-au chemat părinţii care au venit să-l ducă acasă.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Olt, Ciprian Gabriel Gugu a fost identificat de polițiștii din Caracal, luni, în jurul orei 13.30.

Băiatul a fost audiat pentru ca polițiștii să afle în ce condiții a ajuns acolo și ce a făcut în ultimele patru zile.

Tânărul de 15 ani a fost dat în urmărire naţională, după ce joi a dispărut în condiţii suspecte de acasă, având în vedere că nu a mai plecat de acasă niciodată şi nici nu a creat probleme până acum părinţilor.

Mama băiatului susţine că i-a interzis să meargă la fotbal, la antrenamente, pentru că obţinuse o notă slabă la simularea Evaluării Naţionale.

Femeia spune că Ciprian are rezultate foarte bune la învăţătură.

„A luat o notă mică la simulare, nu era supărat pe tema asta, deoarece nu se trec în catalog şi nu îl afectează cu nimic. Luase un 4 la matematică. La română luase peste 9, are numai 9 şi 10 la şcoală. A fost afectat că, în ziua respectivă, joi, i-am luat telefonul şi i-am spus să nu meargă la Rovinari, nu l-am lăsat să plece la antrenamentele de la fotbal. Să vină acasă, că nu se întâmplă nimic. A venit de la şcoală, mi-a povestit ce s-a întâmplat, ne-am certat de i-am luat telefonul, i-am spus să nu plece niciunde. Nici măcar nu am apucat să văd pe unde a ieşit. Eu am probleme de sănătate şi am fost în spital când a fost simularea. Profesorii mi-au spus să stau liniştită, că nu se trec în catalog. I-am spus ca pedeapsă, duminică era ziua lui, pe 17, nu o să-i fac ziua, dar eu fiind în spital, soţul i-a făcut-o, deci nu l-a pedepsit nimeni. Se înscrisese la Liceul Militar în Craiova”, a declarat, Elena, mama adolescentului de 15 ani, citată de Mediafax.

Ciprian face parte din echipa de fotbal Jiul Rovinari.

Comentarii

Redacţia

2019-03-25 14:50:19

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...