Eveniment

2019-04-15, 16:26:53

Avocatul Radu Ţuluca, ales în funcţia de decan al Baroului Olt

Avocatul Radu Ţuluca este noul decan al Baroului Olt, fiind ales sâmbătă cu majoritatea voturilor celor 198 de avocaţi care şi-au exprimat opţiunea.

Radu Țuluca a obținut 82 de voturi, urmat de Costel Defta cu 80 de voturi, Laurențiu Dincovici cu 23 de voturi şi Mihaela Cârciumaru cu 13 voturi.

Potrivit lui Ţuluca, ocupantul poziţiei secunde în urma alegerilor, Costel Defata, a contestat scrutinul, mâine urmând să fie pronunţată o soluţie de către Comisia de soluţionare a contestaţiilor. Defta reclamă faptul că învingătorul n-a fost desemnat prin majoritate absolută, deşi legea nu prevede acest termen.

Mandatul decanului Baroului Olt este pe o durată de patru ani. Anterior, această funcţie a fost deţinută de avocatul Mihăiţă Bubatu.

Comentarii

Redacţia

2019-04-15 16:26:53

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...