Sport

2019-03-19, 12:28:24

Atleta de la CSS Slatina, Alexandra Nica, medaliată cu bronz la Campionatul Naţional

Sportiva secţiei de atletism de la CSS Slatina, Alexandra Nica, a cucerit medalia de bronz la actuala ediţie a Campionatului Naţional de Juniori III. Slătineanca, pregătită chiar de tatăl său, Alin Nica, a urcat pe podium în proba de 60 de metri.

Prima performanţă pentru atleta de la CSS Slatina, Alexandra Nica. Sportiva pregătită de tatăl său, Alin Nica, a cucerit medalia de bronz la Campionatul Naţional ce s-a desfăşurat, în weekend, la Bacău. 

Slătineanca a trecut a treia linia de sosire în proba de 60 de metri plat, cu timpul de 8 secunde. Alexandra Nica s-a calificat la Campionatul Naţional rezervat Juniorilor III (14-15 ani), după ce în urmă cu două săptămâni a câştigat zona ce s-a desfăşurat la Bucureşti.

Comentarii

Redacţia

2019-03-19 12:28:24

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...