Sănătate

2020-06-03, 15:00:04

Asistentul şef de la Dermatologia Spitalului Slatina, pozitiv la COVID-19

Un nou caz de coronavirus la nivelul Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina. Este vorba despre asistentul şef de pe Secţia Dermatologie, relocat la Boli Infecţioase pe perioada pandemiei.

Asistentul şef al Secţiei Dermatologie, din cadrul Spitalului Slatina, a fost confirmat cu coronavirus. Acesta a fost relocat în cadrul Secţiei Boli Infecţioase, de la transformarea acesteia în secţie suport COVID.

Sâmbătă, trei asistente din cadrul aceleiaşi secţii au fost testate pozitiv, restul cadrelor medicale având rezultate negative. Ieri, cele 46 de persoane au fost retestate, iar astăzi a venit rezultat pozitiv pentru asistentul de la Dermato.

Şapte cadre medicale ale Spitalului Slatina au fost confirmate cu noul coronavirus, prima fiind o asistentă de la ATI, apoi o alta de la Cardiologie, contact direct cu un caz din fcarul de la Ambulanţă, o asistentă din Blocul Operator, şi patru de la Boli Infecţioase.

Comentarii

Redacţia

2020-06-03 15:00:04

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...