Agricultură

2019-12-04, 13:39:07

Arăturile de toamnă sunt în toi. Staţiunea de Cercetare Agricolă Caracal va avea 900 de hectare cu porumb, floarea soarelui şi mazăre

Specialiştii Staţiunii de Cercetare şi Dezvoltare Agricolă Caracal pregătesc terenul pentru culturile din primăvară. 900 de hectare ce vor fi cultivate cu porumb, floarea soarelui şi mazăre sunt arate în această perioadă.

Directorul Staţiunii de Cercetare Dezvoltare Agricolă Caracal, inginerul Marius Bran, a precizat că precipitaţiile bogate din ultima lună au făcut ca arătura de toamnă să se defăşoare în cele mai bune condiţii.

„În ultimele 30 de zile, la SCDA Caracal s-au înregistrat precipitaţii bogate, de 102 litri pe metrul pătrat. Acest lucru face ca arăturile de toamnă să se desfăşoare în cele mai bune condiţii. Avem o suprafaţă de 900 de hectare destinată culturilor de primăvară, porumb, floarea soarelui şi mazăre. Până la acest moment, jumătate din această suprafaţă a fost deja arată”, a spus Marius Bran.

Comentarii

Redacţia

2019-12-04 13:39:07

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...