Publicitate

2021-02-08, 13:01:09

ANUNŢ PUBLIC

„RENTAL BUSINESS SOLUTIONS S.R.L. aduce la cunoştinţa publicului decizia etapei de încadrare a APM Dolj, în procedura de reglementare conform HG 1076/2004: „PLAN URBANISTIC ZONAL SI REGULAMET LOCAL DE URBANISM PRIVIND REALIZAREA INVESTITIEI, CENTRU COMERCIAL, AMPLASARE RECLAME LUMINOASE, AMPLASARE TOTEM, AMENAJARE PLATFORME SI IMPREJMUIRE INCINTA”, localitatea DABULENI, str. TEODOR AMAN, nr. 1, judeţul DOLJ, nu necesita evaluare de mediu şi nici evaluare adecvata   urmând a fi supus procedurii de adoptare fără aviz de mediu.

Documentaţia care a stat la baza luării deciziei etapei de încadrare se poate  consulta în zilele de luni-joi între orele 08.00 -14.30 şi vineri între orele 8.00-12.00 la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Dolj, str. Petru Rareş nr.1, Craiova si pe site-ul APM Dolj http://apmdj.anpm.ro.

Propunerile de reconsiderare a deciziei se vor transmite, in scris, în termen de 10 zile calendaristice de la data publicării în mass-media, zilnic la sediul APM Dolj, (fax: 0251.419.035, e–mail: office@apmdj.anpm.ro).

Dovada privind mediatizarea anunţului public va fi transmisă la APM Dolj imediat după apariţia anunţului public în mass-media.

În lipsa observaţiilor justificate din partea publicului se va emite decizia finală a etapei de încadrare”.


Comentarii

Redacţia

2021-02-08 13:01:09

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...