Agricultură

2021-05-17, 15:12:12

Anunţ de la RAR pentru fermierii care vor să-şi înregistreze tractoarele şi celelalte utilaje agricole. Unde va fi făcut ITP-ul

Registrul Auto Român (RAR) anunţă că va deplasa laboratoare mobile pentru eliberarea cărţii de identitate a vehicului şi pentru efectuarea ITP, în cazul tractoarelor.

Potrivit unui comunicat, tractoarele şi celelalte utilaje agricole au nevoie de CIV şi ITP pentru a fi înregistrate la autoritatea locală.

„Dețineți tractoare sau utilaje agricole cu care circulați pe drumurile publice și aveți nevoie de CIV pentru a le putea înregistra la autoritatea locală? Laboratoarele noastre mobile pentru certificarea autenticității se deplasează în localitățile de domiciliu ale clienților pentru eliberarea cărții de identitate a vehiculului și efectuarea ITP”, se arată în comunicatul citat.

De la începutul anului, cei de la RAR au realizat aceste proceduri pentru sute de astfel de autovehicule.

„Registrul Auto Român le recomandă celor care utilizează tractoare și utilaje agricole cu care se deplasează și pe drumuri publice să ceară sprijinul autorităților locale pentru fi ajutați să se organizeze și să solicite deplasarea laboratoarelor mobile pentru certificarea autenticității vehiculelor, disponibile la nivelul fiecărei reprezentanțe RAR”, se mai arată în comunicat.

Comentarii

Redacţia

2021-05-17 15:12:12

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...