Sănătate

2021-09-07, 12:34:07

Angela Nicolae, manager SJU Slatina: „Asigurăm în permanenţă îngrijiri pentru toate patologiile”

În ciuda reorganizării legate de valul 4 al pandemiei Covid-19, SJU Slatina înfiinţând un sector Pediatrie Covid-19, un Bloc Operator şi ATI pentru pacienţii infectaţi care au nevoie de intervenţii chirurgicale, managerul SJU Slatina, Angela Nicolae, dă asigurări că vor fi tratate toate patologiile pacienţilor care se prezintă în cea mai mare unitate spitalicească din judeţ.

Spitalul Judeţean de Urgenţă anunţă că spațiile destinate pacienților Covid respectă cerințele legale în vigoare, fiind asigurate circuite separate, de la internare până la ieșirea din spital a pacienților. Astfel, ceilalţi pacienţi vor beneficia de toate serviciile medicale de care au nevoie, activităţile pe toate secţiile desfăşurându-se normal. 

SJU  Slatina își menține angajamentul de a asigura în permanență acordarea de îngrijiri medicale de specialitate pentru toate patologiile acute din portofoliul unității noastre. Prin reorganizarea actuală, în SJU Slatina nu s-a mai suspendat activitatea niciunui sector care poate îngriji patologie non-Covid, făcând posibilă menținerea în continuare a rolului principal al unității noastre – acela de Spital Județean de Urgență pentru toți cetățenii județului Olt”, a precizat managerul SJU Slatina, Angela Nicolae.


Comentarii

Redacţia

2021-09-07 12:34:07

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...