Eveniment

2020-05-23, 19:18:45

Anchetă epidemiologică la Jandarmeria olteană. Contacţii ofiţerului cu COVID-19, izolaţi la domiciliu

După ce un ofiţer din cadrul IJJ Olt a fost testat pozitiv, fiind contact direct al unei asistente din focarul de la Ambulanţă, toţi cei care au avut contact direct cu acesta vor fi izolaţi la domiciliu. Până acum, cinci jandarmi au fost plasaţi în izolare la domiciliu.

O anchetă epidemiologică se desfăşoară la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Olt, după ce un ofiţer a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus. Bărbatul este soţul uneia dintre asistentele de la Ambulanţă, pozitivată săptămâna aceasta. 

Cinci jandarmi, colegi ai bărbatului, au fost identificaţi ca fiind contacţi direcţi cu acesta şi au fost izolaţi la domiciliu. 

Astăzi, alte trei persoane din cadrul Serviciului de Ambulanţă Olt au fost testate pozitiv cu COVID-19. Săptămâna trecută au fost confirmate alte 14 cazuri, la care se adaugă asistenta domiciliată în Mioveni şi internată acolo, aceasta fiind prima confirmată în focar. 


Comentarii

Redacţia

2020-05-23 19:18:45

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...