Sport

2013-06-17, 17:46:37

Aldea: „Noi încercăm să nu facem judeţul de râs la baraj”

FC Balş se pregăteşte pentru meciul de baraj pentru accederea în eşalonul al treilea pe care îl va disputa în compania campioanei din Teleorman, Sporting Roşiori.

Meciul dintre FC Balş şi Sporting Roşiori - echipă pregătită de Florin Şoavă, preşedinte fiind observatorul Gabi Vlădulescu, este deschis oricărui rezultat şi va antrena ambiţii mari, după evenimentele petrecute zilele trecute în sânul grupării din judeţ. Lotul echipei de pe Olteţ a intrat în cantonament centralizat, urmând ca în ziua meciului să facă deplasarea la Piteşti. Antrenorul bălşenilor, Ionel Teodosescu, susţine că elevii săi au făcut un meci-şcoală la sfârşitul săptămânii trecute.

 

„Lotul echipei este în cantonament centralizat la baza sportivă Prodchim, au intrat înainte de meciul din faza judeţeană a Cupei României. Au avut o zi liberă la sfârşitul săptămânii, dar au revenit şi vor rămâne în cantonament până miercuri. Deplasarea la Piteşti va fi făcută în ziua meciului. Am făcut un joc-şcoală cu juniorii profesorului Cristian Stănculeţu şi ne pregătim pentru meciul oficial din această săptămână”, a spus Ionel Teodosescu.


Preşedintele grupării bălşene, Ion Aldea, spune că echipa va încerca să nu se facă de râs la meciul de la Piteşti.

 

„Noi încercăm să nu facem judeţul de râs în acest meci cu Sporting Roşiori. Vom avea şi susţinători la Piteşti, pentru că 400-500 de oameni şi-au manifestat dorinţa să facă deplasarea la jocul cu Sporting Roşiori”, a spus Ion Aldea.

 

La echipă a fost cooptat în această perioadă şi antrenorul Aristică Cioabă.

 

„De câteva zile a venit şi Aristică Cioabă, ne ajută cu pregătirea în această perioadă”, a adăugat antrenorul Ionel Teodosescu. 


Partida dintre FC Balş şi Sporting Roşiori se va disputa miercuri, 19 iunie, de la ora 17.30, pe stadionul „Ştrand” din Piteşti.

Comentarii

Redacţia

2013-06-17 17:46:37

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...