Politică

2019-06-18, 10:12:13

ALDE Olt îi cere lui Tăriceanu să candideze la prezidenţiale

ALDE Olt a adoptat o rezoluţie prin care îi cere şefului formaţiunii, Călin Popescu Tăriceanu, să candideze pentru poziţia de şef al statului, la alegerile din acest an.

Potrivit unui comunicat de presă, luni, membrii Delegaţiei Permanente a Filialei ALDE Olt au adoptat o rezoluţie prin care se cere, cu fermitate, domnului Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele ALDE, să candideze la alegerile prezidenţiale din acest an.

„Rezoluţia a fost votată în unanimitate de către cei prezenţi, după ce a fost supusă dezbaterii. În conţinutul documentului este justificată necesitatea imperioasă a acestui demers şi importanţa candidaturii liderului ALDE pentru viitorul României”, se mai arată în comunicatul de presă remis de ALDE Olt.
 

Comentarii

Redacţia

2019-06-18 10:12:13

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...