Comunitate

2020-01-07, 11:47:44

Aglomeraţie la Permise, după ce sistemul IT a căzut

Programările de la Serviciul de Permise Olt au fost date peste cap, marţi, din cauza unei probleme la sistemul IT înregistrată la nivel naţional.

Prefectul de Olt, Florin Homorean, a declarat că oltenii care aveau programări la primele ore ale zilei de lucru au fost nevoiţi să aştepte.

„A fost o problemă la nivel naţional, nu din cauza serverelor din Olt. Tot sistemul de permise şi eliberări paşapoarte a căzut la nivel naţional. Problema a fost încă de azi-noapte. Oamenii care aveau programări au aşteptat, n-am avut altă soluţie. Dacă nu se remedia, aveam ca variantă să-i reprogramă pentru sâmbătă”, a declarat Homorean.

El a adăugat că şi celelalte programări din cursul zilei au fost date peste cap.

„Acum sunt probleme de aşteptare pentru că s-a aglomerat. S-au dat peste cap programările, dar sistemul este funcţional”, a mai spus prefectul.

Comentarii

Redacţia

2020-01-07 11:47:44

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...