Sport

2019-11-06, 12:49:45

Adina Diaconu, la Cupa Mondială de la Tokyo, alături de selecţionata tricoloră de senioare

Echipa de tenis de masă a României participă, în această perioadă, în Japonia, la Cupa Mondială. Din lotul selecţionatei tricolore fac parte Elizabeta Samara, Daniela Dodean Monteiro, Bernadette Szocs şi slătineanca Adina Diaconu.

România este repartizată, la Cupa Mondială ce se desfăşoară în Japonia, la Tokyo, în grupa C, alături de Taipei şi Vanuatu. Selecţionata tricoloră, pregătită de Viorel Filimon şi Elena Sebe, este formată din Elizabeta Samara, daniela Dodean Monteiro, Bernadette Szocs şi Adina Diaconu.

Sistemul de joc este similar cu cel de la Jocurile Europene de la Minsk și cu cel de la Jocurile Olimpice de la Tokyo din 2020. Primele două naționale din grupe se califică pe tabloul eliminatoriu.

Grupa C: România, Taipeiul Chinez, Vanuatu.

România - Taipeiul Chinez, miercuri, ora 12:30
România - Vanuatu, joi, ora 06:30.
 

Comentarii

Redacţia

2019-11-06 12:49:45

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...