Sport

2019-12-11, 14:47:19

Adina Diaconu, la Campionatul Naţional de Tineret

Sportiva legitimată la CSM Slatina, Adina Diaconu, luptă în aceste zile, la Câmpulung, pentru o medalie la Campionatul Naţional de Tineret. Slătineanca pregătită de Petre Arnăutu va încheia, după acestă competiţie, anul 2019. De altfel, tenismena slătineană se află în pole position pentru un nou titlu de cel mai bun sportiv al judeţului Olt.

În aceste zile, la Câmpulung, se desfăşoară Campionatul Naţional de Tineret. Componentă a lotului naţional de senioare, Adina Diaconu va participa la această competiţie destinată categoriei sale de vârstă. Sportiva legitimată la CSM Slatina este favorită în obţinerea unei medalii naţionale.

Participarea la Campionatul Naţional de Tineret reprezintă ultima competiţie naţională din anul 2019 pentru Adina Diaconu. Jucătoarea de tenis de masă aflată sub comanda lui Petre Arnăutu are mari şanse de a fi declarată din nou cea mai bună sportivă a judeţului Olt.

Comentarii

Redacţia

2019-12-11 14:47:19

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...