Sport

2019-12-13, 14:45:29

Adina Diaconu, dublă campioană naţională. Slătineanca a mai cucerit, la Campionatul de Tineret, argintul la dublu mixt

Sportiva secţiei de tenis de masă de la CSM Slatina, Adina Diaconu, a cucerit trei medalii la actuala ediţie a Campionatului Naţional de Tineret, ce s-a desfăşurat la Câmpulung. Sportiva pregătită de Petre Arnăutu este medaliată cu aur la simplu şi dublu feminin, iar la dublu mixt a cucerit argintul. O altă medalie a mai fost adusă de slătineanca Andreea Huduşan, care a obţinut bronzul în proba de dublu fete.

Adina Diaconu este dublă campioană naţională la tineret. Sportiva legitimată la CSM Slatina a cucerit titlul atât în proba de simplu, cât şi la dublu fete, alături de Andreea Dragoman. Mai mult, aceasta a cucerit argintul şi la dublu mixt, alături de Alexandru Manole.

Pe podiumul Campionatului Naţional de Tineret de la Câmpulung au urcat şi Andreea Huduşan şi  Mihaela Plăeaşu, ambele tot de la CSM Slatina, care au cuerit bronzul la dublu fete. 

Comentarii

Redacţia

2019-12-13 14:45:29

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...