Eveniment

2019-04-05, 13:36:49

Accident mortal la firma de vagoane din Caracal. Un muncitor a căzut de la o înălţime de cinci metri

ITM Olt anchetează modul în care un lucrător de la societatea de vagoane din Caracal şi-a găsit sfârşitul la locul de muncă. Bărbatul în vârstă de 50 de ani a căzut de pe un utilaj, de la o înălţime de cinci metri. Evenimentul tragic s-a petrecut săptămâna trecută.

Un bărbat de 50 de ani, angajat al societăţii de vagoane din Caracal, şi-a găsit sfârşitul la locul de muncă. Omul s-a dezechilibrat şi a căzut de la o înălţime de cinci metri, în timp ce cobora de pe un utilaj. Evenimentul este cercetat de Inspecţia Muncii Olt.

„Inspectoratul Teritorial de Muncă Olt anchetează accidentul de muncă mortal, de pe 26 martie, petrecut la o societate din Caracal. Este vorba despre un bărbat de 50 de ani, care în timp ce cobora de la o intervenţie de pe un utilaj, a căzut de la o înălţime de cinci metri, decedând”,
a precizat purtătorul de cuvânt al ITM Olt, Bogdan Ţucă.

Pe lângă accidentul mortal, ITM Olt a mai înregistrat alte evenimente nedorite în care au fost implicate şapte persoane, dar care din fericire s-au soldat doar cu incapacitate temporară de lucru.

Comentarii

Redacţia

2019-04-05 13:36:49

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...