Actualitate

2020-10-16, 15:33:01

30 de beneficiari de la Căminul de Bătrâni Slatina, testaţi pozitiv pentru COVID-19

30 dintre cei 132 de beneficiari ai Căminului de Bătrâni Slatina au fost testaţi pozitiv pentru COVID-19, focarul de la acest centru ajungând la 57 de persoane. Iniţial, 27 dintre angajaţi au fost infectaţi cu noul coronavirus, joi.

Directorul DGASPC Olt, Rădiţa Piroşca, a declarat că este vorba doar despre o primă serie de rezultate care au început să sosească, vineri după-amiază.

„Au început să vină rezultatele, am 30 de beneficiari confirmaţi. Nu ştiu câte teste au fost lucrate, cert este că nu sunt toate. În momentul de faţă aştept medicul infecţionist, care-i va evalua si va dispune tratament sau tot ceea ce este nevoie. Ei vor fi monitorizaţi şi dacă dezvoltă simptomatologie, se vor interna”, a afirmat Rădiţa Piroşca.

27 de angajați ai Căminului de Bătrâni Slatina au fost testați pozitiv la virusul SARS-COV2, joi.

Comentarii

Redacţia

2020-10-16 15:33:01

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...