Sport

2019-07-25, 15:04:52

2.000 de tricouri cu însemnele echipei de fotbal CSM Slatina vor ajunge la suporteri. Acestea vor fi oferite la primul meci din Liga a III-a

Primii 2.000 de susţinători ai grupării CSM Slatina, prezenţi la debutul în Liga a III-a, de pe 23 august, vor primi tricouri cu însemnele echipei de fotbal locale. „Primăria susţine performanţa în fotbal. Împreună pentru fotbalul slătinean!”, este programul iniţiat de Primăria municipiului Slatina şi Consiliul Local pentru promovarea echipei de fotbal locale, nou-promovată pe scena celui de-al treilea eşalon fotbalistic, la capătul unui sezon perfect, cu victorii pe linie în toate competiţiile în care a fost angrenată.

Secţia de fotbal a Clubului Sportiv Municipal Slatina a fost reactivată în anul 2018 şi a început de jos, de la nivelul Ligii a V-a, sezonul trecut fiind singura echipă din ţară de nivelul Ligii a IV-a care a ajuns în 16-imile de finală ale Cupei României, reuşind să aducă pe Stadionul „1 Mai”, după mai bine de 30 de ani, pentru un meci oficial, o echipă din Liga I.

Dunărea Călăraşi a fost adversara echipei noastre în cadrul unui meci oficial contra unei echipe de pe prima scenă a fotbalului românesc, confruntare care a adus în tribunele Stadionului 1 Mai peste 4.000 de slătineni, iubitori ai sportului rege.

În drumul către 16-imile de finală ale Cupei României, CSM Slatina a eliminat echipe de tradiţie ale fotbalului românesc, printre care U Craiova 1948 sau FC Argeş.

Secţia de fotbal a CSM Slatina oferă perspectiva marii performanţe. Echipa de fotbal a Clubului Sportiv Municipal Slatina a fost înscrisă în iarna anului 2018 la nivelul ultimului eşalon fotbalistic judeţean, iar la finalul sezonului 2018/2019, din Liga a IV-a, a promovat în Liga a III-a, în urma unui parcurs cu victorii pe linie în toate competiţiile în care a activat. Echipa slătinenă a câştigat, de asemenea, ambele meciuri ale barajului de promovare, încheind un sezon perfect, titlul de campioană, câştigătoare a Cupei României, faza judeţeană, şi promovarea în Liga a III-a. Odată cu promovarea în Liga a III-a, CSM Slatina s-a afiliat la FRF, iar grupele Centrului de Copii şi Juniori au fost înscrise în Campionatul Naţional Under 17 şi Campionatul Naţional Under 19, competiţii organizate la nivel naţional.

Având în vedere performanţele realizate, Primăria Slatina va desfăşura un program de promovare și susținere a echipei de fotbal municipale, alocând în acest sens, de la bugetul local, suma de 84.000 de lei. Programul „Primăria susține performanța în fotbal. Împreună pentru fotbalul slătinean!” se va desfăşura în luna august. Astfel, primii 2.000 de susţinători ai echipei de fotbal locale vor primi, la primul meci oficial în Liga a III-a, câte un tricou inscripţionat cu însemnele grupării slătinene.

CSM Slatina va debuta în Liga a III-a pe 23 august, pe Stadionul 1 Mai” însă, deocamdată, FRF nu a stabilit seriile şi ţintarul celui de-al treilea eşalon fotbalistic.


Comentarii

Redacţia

2019-07-25 15:04:52

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...