Actualitate

2020-01-23, 15:17:01

Ministrul Mediului a dispus control la topitoriile din Olt

Prezent miercuri la Slatina, ministrul Mediului Costel Alexe a declarat toate topitoriile din judeţul Olt vor fi verificate de Garda de Mediu.

Ministrul a afirmat că o astfel de acţiune va fi dispusă în toată ţara. Totodată, Alexe vrea să afle câte reclamaţii au fost făcute pe această temă şi câte s-au confirmat.

„În perioada următoare o să facem o evidență a tuturor topitoriilor din Comisariatul Gărzii de Mediu, în care să vedem câte funcționează cu autorizație, câte funcționează fără autorizație, dacă sunt și din acestea. Evident că pe coșurile de evacuare (ale topitoriilor – n.r.) ar trebui să aibă contor, să vedem dacă au funcționat, dacă au respectat reglementările din avizele de mediu. Vom vedea și dacă au fost reclamații, dacă s-au confirmat acele reclamații și, evident, care au fost sancțiunile”, a mai spus Costel Alexe.

Comentarii

Redacţia

2020-01-23 15:17:01

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...