Comunitate

2019-12-25, 14:39:18

„Şi tu poţi fi Moş Crăciun” la Slatina. Cadourile au ajuns la destinatari

Cadourile donate de slătineni în cadrul campaniei Primăriei Slatina „Şi tu poţi fi Moş Crăciun” au ajuns la destinatari, în Ajun.

Campania umanitară „Și tu poți fi Moș Crăciun” s-a desfăşurat în perioada 9-24 decembrie 2019. Scopul acestei acțiuni a fost acela de a aduce magia Sărbătorilor de Iarnă și un zâmbet pe chipul copiilor greu încercați de soartă.

Donaţiile s-au putut face la căsuța lui Moș Crăciun din cadrul Târgului de Crăciun în parcul Tineretului.

Slătinenii au donat:

articole şcolare: cărți, caiete de scris, rechizite, un ghiozdan, un penar sau orice altceva;

articole de îmbrăcăminte: o bluză, un hanorac, o pereche de pantaloni sau blugi, o rochiţă, un pulover sau orice altceva de acest fel;

jucării adecvate copiilor cu vârsta cuprinsă între 2-18 ani;

orice alt cadou de care ştiţi că s-ar bucura copiii voştri sau de care v-aţi fi bucurat voi dacă eraţi în locul lor;

„În urma campaniei ’Și tu poți fi Moș Crăciun’ toate cadourile donate de slătineni la Casuța lui Moș Crăciun au ajuns împreună cu Moșul la copilași. Vă mulțumim încă o dată pentru generozitate și gestul frumos!”, au transmis oficialii Primăriei Slatina.

Comentarii

Redacţia

2019-12-25 14:39:18

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...