Administraţie

2021-12-16, 15:31:22

Primăriile din judeţ au primit bani de la CJ Olt. Pentru ce pot fi folosite sumele

Consilierii judeţeni au aprobat, joi, repartizarea mai multor primării din judeţ a sumei de 1.746.320 lei, bani proveniţi din cota de 6% din impozitul pe venit, pe anul 2021.

Vicepreşedintele CJ Olt, Virgil Delureanu, a explicat că fondurile vor fi folosite pentru susţinerea programelor de dezvoltare locală, a celor de infrastructură, dar şi pentru cheltuielile de funcţionare.

„S-a depăşit la nivel de judeţ cota de impozit de venit de şase la sută, iar Finanţele ne-au comunicat care este această sumă. Astăzi, în această şedinţă, am repartizat această sumă oraşelor din judeţ, deoarece în majoritatea acestora are foarte multe proiecte în ceea ce priveşte infrastructura, proiecte ce trebuie finanţate. Suma a fost împărţită oraşelor din judeţ şi municipiului Caracal. Suma a fost împărţită în mod egal, fiecare primind 250.000 lei. De asemenea, a fost repartizată o sumă de aproape 200.000 lei şi unei comune din judeţ, unde încă mai sunt probleme”, a declarat Virgil Delureanu.

Comentarii

Redacţia

2021-12-16 15:31:22

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...