Sport

2019-09-12, 15:39:23

„Liga TSD Slatina”, la a II-a ediţie. 16 echipe sunt aşteptate să se înscrie la turneul de minifotbal care, anul trecut, s-a bucurat de succes

Organizat pentru prima dată anul trecut, tinerii social democraţi din Slatina anunţă cea de-a doua ediţie a turneului de minifotbal „Liga TSD Slatina”. Astfel, în perioada 23 septembrie - 6 octombrie, se vor desfăşura întrecerile fotbalistice la care sunt aşteptate 16 echipe. Meciurile vor avea loc pe terenul sintetic din incinta Colegiului Naţional „Ion Minulescu”.

Se pot înscrie echipe formate din 10 jucători, cu vârsta maximă de 35 de ani, meciurile urmând să se joace în format 6+1. Termenul limită de înscriere este 17 septembrie, iar în data de 19 septembrie se vor anunţa participantele. Şedinţa tehnică şi tragerea la sorţi a grupelor vor avea loc în data de 20 septembrie.

Formaţiile angrenate în competiţie pot avea în componenţă maximum doi jucători legitimaţi, ce evoluează cel mult la nivelul Ligii a IV-a.

Dosarul de înscriere va cuprinde: copie carte de identitate, adeverinţă medicală, tabel lot jucători, declaraţie pe propria răspundere „apt medical”, declaraţie GDPR privind prelucrarea datelor personale.

Turneul se va desfăşura în perioada 23 septembrie - 6 octombrie, pe terenul sintetic din incinta Colegiului Naţional „Ion Minulescu” Slatina. Nu există taxă de participare, iar câştigătoarele vor fi premiate de către organizatori.

Persoanele interesate pot obţine detalii la numarul de telefon: 0787. 857.383 sau pe pagina de Facebook TSD Slatina.Comentarii

Redacţia

2019-09-12 15:39:23

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...